Jeugd 17-

Beste jeugd,

Het nieuwe 17- seizoen is begonnen !

We hebben het afgelopen jaar een super tof 17-seizoen gehad en verwachten dat het dit jaar alleen nog maar toffer wordt! Ben jij tussen de 12 en 17 jaar? Dan nodigen wij je uit om weer met ons mee te doen aankomend seizoen van 17- !!

17 1
Groetjes,
Ilja Eline Slagt
Lucas Hoebee
Bastiaan ter Laan
Rowena van Gulijk 

De 17-avonden zullen net als vorig seizoen om de week op de zaterdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur plaats vinden. De avonden worden in het jeugdhonk van de kerk gehouden of bij een activiteit buiten de kerk wordt er eerst bij de kerk verzameld. Wat dit seizoen anders is, is dat wij genoodzaakt zijn om contributie te heffen. We hebben de kosten zo laag mogelijk proberen te houden, waardoor de contributie voor het gehele seizoen €40,00 per persoon bedraagt*. Een tweede gezinslid krijgt €5,00 korting. Voor dit bedrag krijg je bijna twintig 17-avonden met heel veel toffe activiteiten, een heleboel gezelligheid, lekker eten en drinken.
De contributie dient overgemaakt te worden op Rabobank rekeningnummer NL95RABO0329953060 t.n.v. Christengemeente Huizen, o.v.v. contributie 17- + je naam.
* Als het door omstandigheden niet mogelijk voor jou is om de contributie te betalen willen wij je ouders vragen contact op te nemen met Hans Donatz van de diaconie om de mogelijkheden te bespreken.

We zouden het super gaaf vinden als je een vriendje/vriendinnetje meeneemt, daarom mag je (bij een activiteit in de kerk) een introducé de eerste keer gratis meenemen. Willen ze daarna vaker komen, dan kost het €2,50 om deel te nemen. Op de avonden dat er activiteiten buiten de kerk gehouden worden, bedragen de kosten €5,00 voor een introducé. Een buitenactiviteit zal in het rooster aangegeven worden.

Op zaterdag 24 september starten we het nieuwe seizoen met een gave buitenactiviteit. Om iedereen de kans te geven te ervaren hoe tof 17- is, is de eerste avond helemaal GRATIS! Zorg daarom dat je er de 24e bij bent en dat je dan oude schoenen aan hebt en kleding draagt die vies en nat mag worden!

Heb jij net zoveel zin in het nieuwe 17-seizoen als wij en wil je zoveel mogelijk avonden komen? Geef je dan snel op door het bijgevoegde strookje in te vullen en in te leveren bij de leiding. Maak daarnaast de contributie over voor uiterlijk 30 september 2016.

Wij hebben er echt super veel zin in en hopen met jou een onvergetelijk 17-seizoen te gaan beleven!

Groetjes,
Lucas Hoebee, Ilja Slagt, Bastiaan ter Laan en Rowena van Gulyk.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naam: ............................................................................................................................
Telefoonnummer: ............................................................................................................................
Email: ............................................................................................................................
Telefoonnummer ouder(s): ...........................................................................................................................

Als er nog bijzonderheden zijn zoals allergieën of andere dingen waar rekening mee gehouden dient te worden, vragen wij je dit hier onder te vermelden.
.................................................................................................................................................
..........................................................................................................

kinderkerk

Kinderkerk

zending front

Zending

Contact Info

Christengemeente Huizen
Plecht 1
1276 HG Huizen

Postbus 3029
1270 EA Huizen

Privacyverklaring

Privacy verklaring