Het jeugdwerk van de Christengemeente Huizen zet sterk in op een levende relatie met God en elkaar. De filosofie is simpel. Kinderen leren vanuit een situatie die zij leuk vinden en waar zij zich veilig voelen, beseffen dat God niet veraf is maar een realiteit in hun leven en dat Jezus vanuit Zijn grote liefde hun Verlosser wil zijn. Vanaf het vroegste begin tot zij volwassen zijn worden kinderen zo opgebouwd. Tegelijk maakt dit kinderen weerbaar in een samenleving die steeds verder afglijdt van de principes van het woord van God.

Jeugd t/m 12 jaar

Babyzaal Babyzaal Babyzaal

Kleutergroep tot en met 3 jaar.

Voor de allerkleinste tot vier jaar is er kinderoppas. Hier letten enthousiaste begeleiders op uw kind terwijl u van de dienst geniet. Zo hebben ook de allerkleinste veel plezier met zingen, knutselen en natuurlijk samen spelen. Ook worden bijbelverhalen verteld waarbij aangesloten wordt bij het maandelijkse thema voor de andere groepen.

Kinderdienst Kinderdienst Kinderdienst

Jeugdgroep 4 t/m 12 jaar.

Elke zondag hebben de kinderen van 4 t/m 12 jaar vanaf 10:00 uur hun eigen dienst.

Het doel van deze diensten is om kinderen al vanaf heel jonge leeftijd vertrouwd te maken met de aanwezigheid van God, ze te laten ervaren wie Jezus is en kinderen attent maken op de omgang met de Heilige Geest. De kinderen wordt een ochtend vol leren, spelen, lachen, samen genieten, zingen, bidden en plezier aangeboden. Zo worden ze op een spelende manier vertrouwd gemaakt met Gods aanwezigheid.
Andere activiteiten voor deze groep zijn onder andere het kampweekend, de projectzondagen en een kerstmusical.